Emprendre

Emprendre

Assessorament

Obtingues una visió global dels tràmits que has de considerar abans d'emprendre i coneix les diferents formes jurídiques que existeixen per a donar vida al teu negoci.
Asesoramiento para emprender

Creació d'empreses

Grupales orientación autónomos

Tens dubtes sobre la posada en marxa del teu projecte o activitat empresarial? La Cambra de Comerç de Mallorca t'ofereix sessions informatives gratuïtes d'orientació prèvia a la creació d'una empresa i ajudar-te així a passar de la idea al negoci. Es tracta de reunions telemàtiques de dues hores de durada. Es realitzen els dijous a les 10h (consulta el calendari disponible en el mateix formulari d'inscripció al qual accedeixes des del peu de pàgina -botó vermell).

 

En aquestes sessions rebràs informació bàsica d'interès i obtindràs resposta a les preguntes a les quals, com emprenedor, segur que t'han sorgit:

Formes jurídiques (autònom, comunitat de béns, societats)
Tràmites d'inici d'activitat
Quotes a la seguretat social i bonificacions
Capitalització i compatibilització de la prestació per desocupació
Línies de finançament
Cerca de subvencions

Mallorca Emprende és l'execució a Mallorca dels programes España-Emprende i Apoyo Empresarial a las Mujeres (PAEM), desenvolupats a través de la xarxa de Cambres i cofinançats pel Fondo Social Europeo que tenen l'objectiu de contribuir a la posada en marxa de noves activitats empresarials.

Inscriu-te a la sessió online formativa
Contacte:
Atenció a l'emprenedor
emprende@cambramallorca.com
971 71 01 88