Ajudes

Ajudes

TICCámaras

Millora el teu negoci a través de les noves tecnologies.

Necessites crear una web, una botiga en línia o donar a conèixer el teu negoci a través del màrqueting digital? Nosaltres t'assessorem gratuïtament i subvencionem part del desenvolupament de l'acció amb el proveïdor que tu triïs.

Convocatòria 2023 tancada
TicCámaras

Treu partit a les noves tecnologies

TICCámaras és un programa que té com a objectiu impulsar la incorporació sistemàtica de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a l'activitat habitual de les pimes, com a eines competitives claus en la seva estratègia, així com maximitzar les oportunitats que ofereixen per a millorar la seva productivitat i competitivitat.

En què consisteix el programa TICCámaras?

  • Fase 1. Assessorament GRATUÏT especialitzat i individualitzat. Un tutor, recolzat en un sistema de diagnòstic assistit, t'ajuda a conèixer el nivell de competitivitat en el teu entorn econòmic i de mercat. Sobre la base d'aquestes necessitats i a la identificació de les àrees estratègiques on les TIC poden convertir-se en oportunitats de millora de la competitivitat, tant a nivell intern (processos, informació i persones), com a nivell extern (relacions amb clients, proveïdors i col·laboradors), es realitzarà una sèrie de recomanacions d'implantació de solucions pertanyents a les tres línies d'actuació que contempla el Programa:
    • Eines de productivitat en el núvol: ERP, CRM, TPV, IoP, Big data, realitat virtual, etc
    • Comerç electrònic: web, botiga en línia, passarel·la de pagaments, facturació electrònica, signatura digital, etc.
    • Màrqueting digital: SEU, SEM, email màrqueting, analítica web, mitjà social, reputació en línia, aplicacions mòbils o qualsevol altra eina, bona pràctica o tendència tecnològica que aparegui en el mercat.
  • Fase 2. Pla Personalitzat d'Implementació, amb els proveïdors seleccionats lliurement per l'empresa. El cost elegible associat serà màxim de 7.000 € (IVA no inclòs), sent prefinançats íntegrament per l'empresa destinatària, qui recuperarà 50% del cost elegible associat a la inversió realitzada segons els termes i quanties acordats en el seu pla d'implantació, sempre que es justifiqui la inversió realitzada en els termes i terminis acordats.

El programa TICCámaras és una iniciativa de la Cambra d'Espanya juntament amb les Cambres de Comerç, entre les quals Cambra Mallorca, i amb el suport econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Els serveis de màrqueting digital per a la internacionalització de les pimes formen part del catàleg de serveis que la Cambra de Comerç de Mallorca aporta al Digital Innovation Hub de Balears.

Contacte:
Gabriel García del Moral
Responsable TICCámaras
promocio@cambramallorca.com
971 71 01 88 (ext.2320)