Emprendre

Emprendre

Alta d'autònom gratuita

Cambra Mallorca està acreditada com a Punt d'Atenció a l'Emprenedor, reconegut pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Demana l'alta
Alta de autónomos gratuita

Com donar-se d'alta d'autònom a Mallorca?

En el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de Cambra Mallorca podràs iniciar els tràmits de constitució de la teva empresa si el que necessites és donar-te d'alta com a empresari individual (autònom). És un procés àgil que et permet reduir el nombre de desplaçaments als diferents organismes. A més, és un servei gratuït des de l'1 de setembre de 2018 gràcies al cofinançament de Cambra d'Espanya i del Fons Social Europeu. 

En formar part de la xarxa PAE, el procés es realitza de manera telemàtica a través de la plataforma del sistema CIRCE del Ministeri d'Indústria i inclou els tràmits bàsics necessaris per l'inici de l'activitat:

  • Declaració censal en Hisenda
  • Alta de l'IAE
  • Alta en la Seguretat Social

Si estàs interessat en aquest servei de Cambra Mallorca, els passos a seguir són els següents:

  1. Sol·licita l'inici del procediment a través del formulari de la nostra web (accediràs des del botó vermell). Totes les dades sol·licitades són necessaris per a emplenar el Document Únic Electrònic (*DUE) de l'alta com a autònom.
  2. Ens posarem en contacte amb tu per a sol·licitar les dades complementàries necessàries per a la seva tramitació
  3. Els tècnics de Cambra elaboraran el DUE
  4. L'usuari haurà de revisar i signar aquest document
  5. Rebuda la confirmació, es procedirà a l'alta definitiva amb la data sol·licitada

Tot aquest procés es realitza sense desplaçaments i en aproximadament en 48 hores, sempre que l'usuari faciliti tota la informació necessària. Les comunicacions són telefòniques i en línia, treballant amb documentació escanejada. Per a aquesta tramitació no és necessari que l'usuari disposi de signatura electrònica.

Demana l'alta d'autónom
Contacte:
Atención al emprendedor
emprende@cambramallorca.com
971 71 01 88