Ajudes

Ajudes

Ajudes a la digitalització

TICCámaras és un programa d'ajudes per a impulsar la incorporació de les TIC com a eines clau en l'estratègia del teu negoci. Assessorament gratuït i subvenció per a desenvolupar una solució tecnològica.

Més informació

Programes d'ajuda a l'exportació

Realitza el teu pla d'internacionalització i obtingues ajudes econòmiques per a executar-lo, gràcies als programes públics de la xarxa de Cambres.

Més informació

Ajudes a la contractació

El Programa PICE t'ofereix incentius en la contractació de joves que s'han format en la Cambra de Comerç.

Convocatòria tancada

Ajudes a la sostenibilitat

El Programa Sostenibilitat permet a les pimes analitzar el seu nivell de desenvolupament sostenible i els ofereix una ajuda econòmica per a implementar solucions de millora.

Més informació
Programa KIT DIGITAL Mallorca

KIT DIGITAL

Solucions digitals per començar la teva transformació.

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital. 

Més informació

Objectiu Transformació

Tota la informació per a les empreses sobre els fons de recuperació i reconstrucció post COVID.

Tenim l'oportunitat de reformar l'economia per a aconseguir un creixement sòlid, sostenible i inclusiu. Des de la xarxa de Cambres de Comerç t'ajudarem a trobar convocatòries oficials i a presentar projectes en el marc del Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Visitar web Objectiu Transformació
Objetivo Transformación