Ajudes

Ajudes

Si vols contractar un treballador jove amb formació, capacitació i qualificació professional que s’ajusti a la perfecció a la vacant disponible, ets al lloc ideal.

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les cambres de comerç t'ofereix la possibilitat de contractar joves i de beneficiar-te d'un seguit d'avantatges:

  • Ajudes directes per cada contracte formalitzat, amb una durada mínima de 6 mesos.
  • Comptar amb treballadors amb les competències bàsiques, ja avaluades i reconegudes, per ocupar un lloc de treball. Treballadors amb iniciativa i motivació per l'ocupació.

Com inscriure't a Garantia Juvenil - Empreses?

Emplena la sol·licitud d'adhesió que pots descarregar-te al desplegable "Descarregar documentació" i envia-la a pice@cambramallorca.com, o, si vols, crida'ns al 971 71 01 88 (ext. 2423 o 2236) i et respondrem tots els dubtes i preguntes.

Explica'ns quines necessitats de contractació tens

Ens agradaria que ens dediquessis dos minuts i ens contestessis una breu enquesta sobre les teves necessitats de contractació i el perfil dels joves que més s'adeqüen a la teva empresa fent clic aquí.

Joves i empreses de l'illa poden participar en el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les cambres de comerç, centrat a ajudar els joves a incorporar-se al mercat laboral. El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i forma part del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, una iniciativa del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en coherència amb l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove.

Persona de contacte:
Carme Marí
Departament de Formació
pice@cambramallorca.com
971 71 01 88 (ext. 2236)