Radiografia digital: campanya d'assessorament en digitalització comercial

18 OCT 2024

La Cambra de Comerç de Mallorca, en el marc del programa de Suport Al Comerç Minorista, ha llançat una nova campanya per a promoure la digitalització dels comerços de l'illa. Aquesta iniciativa consisteix a realitzar una enquesta d'avaluació per a conèixer el grau de maduresa digital dels comerços i, en funció de les seves respostes, assessorar-los de manera pràctica i didática en les tendències i eines que poden implementar en els seus establiments.

Aquesta acció tindrà lloc durant els mesos d'octubre i novembre en els següents municipis: Palma, Calvià, Inca, Manacor, Alcúdia i Andratx. Es preveu arribar a uns 150 establiments.

A través d'un test, personal de la Cambra de Comerç de Mallorca avaluarà la maduresa digital de cada negoci seleccionat. Es preguntarà i s'assessorarà sobre presència digital (xarxes socials i web), comerç en línia, ciberseguretat, entre altres. Es tracta d'aspectes crucials perquè els comerços puguin adaptar-se a les noves exigències del mercat digital i millorar la seva competitivitat. Després de l'avaluació, s'oferirà l'assessoria gratuïta i adaptada a les necessitats de cada comerç, perquè puguin implementar canvis de manera progressiva i efectiva. A més, el personal especialitzat proposarà eines digitals accessibles, fàcils d'usar i, en la majoria de casos, gratuïtes, perquè els comerços puguin millorar la seva operativa diària, augmentar les seves vendes i adaptar-se a les tendències del sector.

El fullet informatiu, que es lliurarà a cada negoci avaluat, inclou una sèrie de recomanacions sobre eines i estratègies efectives per a millorar la visibilitat en internet i la relació en línia amb els clients. Consulta aquí el fulletó.

Vols que ens acostem al teu comerç? Aprofita aquesta oportunitat per a digitalitzar el teu negoci i donar-li l'impuls que necessita!. Envia un correu a info@cambramallorca.com amb l'assumpte 'Suport al comerç minorista: sol·licitud de visita' amb els detalls del teu establiment i ens posarem en contacte amb tu.