Informació de l'esdeveniment:
  • TIC Negocios
  • webinar
  • GRATUÏT
  • 29 OCT 2024
  • 10:00
  • Online
INSCRIU-T'HI

Casos d'èxit per l'automatització i optimització de les finances amb Kit Digital

En el seminari web "Tresoreria eficient: Cas d'èxit per a l'automatització i optimització de les finances amb Kit Digital", explorarem diferents eines tecnològiques i sistemes que permeten agilitzar i simplificar la gestió financera de la teva empresa. De la mà de Guillermo Ramis de Ayreflor, expert en eficiència empresarial digital, descobriràs com optimitzar la tresoreria, obtenir una visió en temps real dels teus fluxs de caixa i automatitzar processos clau de manera simple.

De forma molt pràctica, a través d'un cas real, il·lustrarem com l'optimització i automatització eficaç de les teves finances poden brindar-te els següents beneficis:

  • Obtenir una vista en temps real dels teus fluxs de caixa gràcies a la sincronització de tots els teus comptes bancaris amb altres eines empresarials, la qual cosa permet prendre decisions més ràpides i contrastades sobre les teves finances.
  • Estalviar temps en la classificació de transaccions mitjançant un algorisme intel·ligent que automatitza aquest procés, l'accelera i redueix costos.
  • Analitzar la teva capital circulant per a comprendre i gestionar eficaçment els desfasaments de tresoreria.

Vols aprendre i millorar la tresoreria del teu negoci? Connecta't! Dimarts 29 d'octubre a les 10.00 h. Per a assistir a la sessió, és imprescindible inscriure's prèviament. Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes.


Ponent:

Guillermo Ramis de Ayreflor, empresari tecnològic, va establir Grdar, Solucions Digitals fa 23 anys amb un únic propòsit: ajudar a millorar els negocis digitalment. Des de l'any 2001, han col·laborat amb més de 500 empreses, executant més de 7.000 projectes de diverses grandàries i complexitats.

Taller formatiu gratuït i en línia organitzat per l'Oficina Accelera Pime de la Cambra de Comerç de Mallorca. Les Oficines Accelera pime per a Kit Digital posades en marxa per Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, amb la col·laboració de Càmera d'Espanya, tenen com a objectiu impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, micropimes i autònoms. Les actuacions, són finançades pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons NextGenerationEU, en el marc de l'agenda Espanya Digital 2026 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

INSCRIU-T'HI